Ευχαριστούμε και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε.

Ευχαριστούμε και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε. » Κόμμα Πειρατών Ελλάδας - Pirate party of Greece

Το κόμμα Πειρατών Ελλάδας συμμετείχε και στην δεύτερη εκλογική διαδικασία,τέσσερις μήνες μετά την ίδρυση του.
Αυτή η εκλογική διαδικασία χαρακτηρίστηκε από ένα έντονα πολωμένο κλίμα, γεμάτο πρωτόγνωρα και εκβιαστικά διλήμματα, τόσο από τα παλιά κόμματα, όσο κι από το εξωτερικό.
Το απογοητευτικό συμπέρασμα των εκλογών είναι η μεγάλη αποχή, την οποία αποσιωπούν όλοι. Ένα τμήμα της βέβαια οφείλεται στην αδυναμία μετακίνησης ετεροδημοτών για οικονομικούς λόγους, αλλά και με αυτή την παράμετρο υπολογισμένη, η αποχή ήταν μεγάλη.
Επειδή πιστεύουμε ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν μας αξίζει και η είσοδος στην βουλή δεν είναι αυτοσκοπός, ενώ η προώθηση και εφαρμογή των αρχών μας είναι πολύ σημαντικά ζητήματα, εμείςσυνεχίζουμε να εργαζόμαστε με τον ίδιο ζήλο, για τον Έλληνα πολίτη.
Συνεχίζουμε να πιέζουμε και να ζητάμε τις αλλαγές που χρειάζεται το κράτος και η κοινωνία μας για να προχωρήσει μπροστά, σε λύσεις των προβλημάτων που την απασχολούν.
 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους 14.169 ενεργούς Πολίτες, οι οποίοι μοιράστηκαν το όραμά μας, δεν φοβήθηκαν το νοσηρό κλίμα και βρήκαν τη δύναμη να σηκωθούν από τον καναπέ για να ψηφίσουν Πειρατές, συνειδητά και με καθαρή σκέψη.
Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για τη συμμετοχή σου στη Δημοκρατία, στη λήψη αποφάσεων και στον έλεγχο του δημοσίου.
Γι’ αυτό σε καλούμε να συμμετέχεις στις διαδικασίες παραγωγής πολιτικής, μιας πολιτικής για τους πολίτες, για να διαμορφώσουμε ένα κράτος για τον πολίτη.
  
Υποσχόμαστε  πως όσο περνά ο καιρός θα είμαστε και εμείς πολύ καλύτεροι και έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που θα υπάρξουν και τότε, με ακόμα μεγαλύτερο σθένος και καλύτερη παρουσία.

http://www.pirateparty.gr/2012/06/thanks176/#.T9-w4XYKDiw.blogger

Kommentare

Top 10

Codex Mariotti

Ponader, das muss ich jetzt mal loswerden....

Παραίτηση του Μιχάλη Πετρόπουλου