Η εκκόλαψη του αυγού», παλιά ιστορία, καινούρια εφαρμογή

Η εκκόλαψη του αυγού», παλιά ιστορία, καινούρια εφαρμογή


Οι νέοι ίσως να μην γνωρίζουν και οι παλιοί ίσως να έχουν ξεχάσει. Κάποιοι όμως έχουν μάθει από έξω και ανακατωτά την ιστορία.
Το πώς εξελίχθηκε το NSDAP (Εθνικοσοσιαλιστικό Γερμανικό Εργατικό Κόμμα, από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια) καθώς αλώθηκε από τον Χίτλερ και τους υποστηρικτές του είναι μια «ιστορία» που σίγουρα η ΧΑ δεν έχει ξεχάσει. Το αντίθετο, την έχει μελετήσει πολύ καλά και το κυριότερο, την εφαρμόζει, σήμερα, στην χώρα μας, βήμα-βήμα, απαρέγκλιτα και ευλαβικά.
Οι συσχετισμοί γίνονται σχεδόν αυτόματα. Με την ίδια σειρά και σε πολλές περιπτώσεις και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, χτίζουν το ίδιο ακριβώς προφίλ, αντικαθιστώντας μόνο τα σύμβολα, τους στόχους τους και την φρασεολογία τους. Η πρακτική είναι ίδια και απαράλλαχτη.
Συγκεντρώσαμε κάποια από τα ιστορικά στοιχεία και τα αντιπαραβάλλουμε με το σήμερα. Δείτε τα, έχουν πολύ ενδιαφέρον, όχι τόσο για ένα ακόμα βαρετό μάθημα ιστορίας αλλά για μια σημερινή πραγματικότητα σε εξέλιξη. 

Απούσα, από όλα αυτά τότε και τώρα, η δύσμοιρη και χιλιομπαλωμένη μας Δημοκρατία. Αφού 30 και πλέον χρόνια «ξεχειλώματος» από την «γενιά του Πολυτεχνείου» και τους νέο-φιλελεύθερους (ο καθένας για τους δικούς του σκοπούς), το Δημοκρατικό μας Πολίτευμα, πια δεν αναγνωρίζει ούτε τον εαυτό του. 
Φτάσαμε στο 2012, με μια οικονομική κρίση που διέλυσε την χώρα και ήταν συνέπεια της «Μεταπολίτευσης», φτάσαμε να έχουμε μέσα στο Κοινοβούλιο αντιπροσώπους της πιο μισητής ιδεολογίας και πρακτικής, αυτή του «Ναζισμού» και του «Φασισμού». Ήταν αυτό που έλειπε από την καταρράκωση της Δημοκρατίας, η τελευταία σφαλιάρα για να ξυπνήσουμε από την νιρβάνα μας.
H αριστερά έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης γιατί τα τελευταία χρόνια είχε ξεσαλώσει εξελλισσόμενη σε μπαμπούλα του συστήματος με τον οποίο δεν τολμούσε να τα βάλει κανείς γιατί κυριαρχούσε το αξίωμα "πας μη αριστερός, βάρβαρος", και με το οποίο σύστημα όμως ούτε οι ίδιοι αντιπαρατέθηκαν ανοιχτά. Όπως όμως μαθαίνουμε στη φυσική, για κάθε δράση υπάρχει και αντίδραση. Ένα μέρος της κοινωνίας υιοθέτησε (πρόσκαιρα ελπίζουμε), τις πρακτικές και την φρασεολογία της ΧΑ.
Πάνω απ' όλα, πρέπει να αναρωτηθούμε, μετά τους αλλοδαπούς ποιοι; Οι μελαμψοί; Οι ΑΜΕΑ; Οι ομοφυλόφιλοι; Οι τσιγγάνοι; Άραγε, μπορεί κανείς να προβλέψει που θα σταματήσει η μανία των νεότευκτων φασιστοειδών; Οι όμοιοί τους της ναζιστικής Γερμανίας στο απόγειό τους είχαν καταρτίσει τις προδιαγραφές του καθαρόαιμου άρειου. Ποιός ξέρει τι μπορεί να σκαρφιστεί ο σύγχρονος Έλληνας χιτλερίσκος προκειμένου να δώσει τροφή για βίαιες συμπεριφορές στους υποτακτικούς του.
Οι Έλληνες πολίτες και Δημοκράτες, πρέπει να ξυπνήσουμε και να θυμηθούμε, γιατί κάποιοι έχουν μάθει καλά το μάθημά τους και θα μας το επιβάλλουν πριν προλάβουμε να αντιδράσουμε.
Σχετικές Πληροφορίες και Παραπομπές:
NSDAP και η άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Ο Χίτλερ καταφέρνει να περάσει την βασική του επιδίωξη, την "Αρχή του Ηγέτη" (Führerprinzip), την οποία θα τηρήσει απαρέγκλιτα μέχρι τον  θάνατό του, το 1945: Είναι ο μόνος Ηγέτης στο Κόμμα (NSDAP) και μόνος αυτός, αποφασίζει τόσο για την πολιτική του όσο και για την στρατηγική του.
Τι παράλληλα έχουν έως τώρα;
3. Στρατιωτικός βηματισμός (Βουλή 48 ωρών...)
5. Ιδιόμορφο ρουχισμό με στρατιωτική παραλλαγή και σχηματισμό (Εικόνα)
Ο Αρχικός εχθρός της NSDAP ήταν η Αριστερά, σοσιαλιστές, μαρξιστές και κουμμουνιστές. Όταν αυτοί εκδιώχθηκαν και φυλακίσθηκαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, μετά την καγκελαρία του Hitler το 1933, έστρεψε την προσοχή του στους Εβραίους και αντιφρονούντες του τρίτου Ράιχ.
Ο Hitler έβγαζε συχνά Ομιλίες τότε με θέμα "Συνθήκη Βερσαλλιών και οι συνέπειες της" παράλληλα και τώρα υπάρχει πάλι μια συνθήκη (Μνημόνιο) που χρησιμοποιείτε από από την X.A. για να συσπείρωσει την κοινωνία κάτω από την φασιστική τους ιδεοληψία.
Εθνικοσοσιαλιστικό Γερμανικό Εργατικό Κόμμα, από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Ας δούμε μερικά σημεία με λίγο μεγαλύτερη προσοχή από το λιτό πρόγραμμα του NSDAP:
1. Απαιτούμε την ένωση ολόκληρης της Γερμανίας σε μια Μείζονα Γερμανία πάνω στη βάση του εθνικού αυτοπροσδιορισμού. (ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012 ΣΚΑΙ 6/6/12)
7. Απαιτούμε το Κράτος να εκπληρώσει το πρωταρχικό του καθήκον για να  εξασφαλίσει τα προς το ζην σε όλους τους πολίτες του. Αν αποδειχθεί  αδύνατη η διατροφή ολόκληρου του πληθυσμού, οι μη πολίτες πρέπει να  απελαθούν από το Ράιχ.
Δηλ. Αν δεν φτάνει το φαί για όλους, έξω οι ξένοι. (www.newsbomb.gr - Χρυσή Αυγή, αλλοδαπή)
8. Η μετανάστευση όλων των μη Γερμανών προς την χώρα πρέπει να απαγορευθεί. Απαιτούμε όλοι οι μη Γερμανοί, που εισήλθαν στην χώρα μετά  τις 2 Αυγούστου 1914, να κληθούν να εγκαταλείψουν άμεσα την Γερμανία. (ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012 ΣΚΑΙ 6/6/12)
22. Απαιτούμε την κατάργηση του μισθοφορικού στρατού και την δημιουργία ενός λαϊκού στρατού.
Και σε αυτό το κεφάλαιο υπάγεται και όλη η κόντρα ΧΑ με την αστυνομία, που της έκοψαν την φρουρά, που έχει βγάλει ο Δένδιας ανακοίνωση να συλλαμβάνουν τους βουλευτές ΧΑ, που έκανε η ΧΑ μήνυση (εξώδικο), κοκ. (Χωρίς αστυνομική φρουρά οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Η Χρυσή Αυγή έστειλε εξώδικο στον αρχηγό της Eλληνικής Αστυνομίας, Χειροπέδες σε βουλευτές για κακουργήματα)
23. Απαιτούμε σύννομη διαμάχη της σκόπιμης πολιτικής ψευδολογίας και της διασποράς της μέσω του Τύπου. (ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012 ΣΚΑΙ 6/6/12, Παρέμβαση του Μιχαλολιάκου στο ALTER)
Πιάνουν και τους εβραίους και τα ξένα συμφέροντα.
Τα λεβεντόπαιδα με τις μαύρες μπλούζες και τα αρχαιοελληνικά γράμματα. (Σουτσστάφφελ, από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια, ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012 ΣΚΑΙ 6/6/12)
Σας θυμίζει κάτι το "Σ"; (Εικόνα = Εικόνα)
Ο Αγών μου, από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ)
Άλλα ενδιαφέροντα αναγνώσματα:
Με μια απλή έρευνα στο διαδύκτιο θα βρείτε πάμπολλα άρθρα σχετικά.

Κομμα Πειρατων Ελλαδας 
http://waves.pirateparty.gr/
www.κομμαπειρατων.gr

Kommentare

Top 10

Codex Mariotti

Ponader, das muss ich jetzt mal loswerden....

Παραίτηση του Μιχάλη Πετρόπουλου